Dit jaar zal de RSW gehouden worden op Kaageiland adres voor de navigatie is: Zijldijk 4, Warmond (gem teylingen)

Er zal na de inschrijving een schema worden gedeeld met aankomst blokken. Hierbij dan ook het verzoek om niet eerder te komen dan de aangegeven tijd, dit i.v.m. de beperkte ruimte langs de weg. En het overvaren van alle spullen.  

Terrein open vanaf 18:00 uur.

Bij binnenkomst moeten de deelnemende groepen zicht eerst melden bij de Centrale Post (CP). Dit wordt gedaan door de contactpersoon van de leiding van de betreffende speltak. Daar krijgen ze verdere berichtgeving over de RSW, voor zover dit al niet vooraf bekend was gemaakt. Pas nadat de groep zich heeft gemeld, mogen ze het terrein op om hun materiaal naar het subkamp te brengen.

De indeling van de subkampen is vooraf bekend gemaakt aan de leiding, dus iedere scout zou moeten weten op welk subkamp hij/zij gedurende het RSW-weekend verblijft. De patrouilles kunnen bij hun subkampleiding terecht voor de indeling van hun subkampterrein en een uitleg van het verdere programma. Gedurende het hele weekend is de subkampleiding het aanspreekpunt voor de scouts, dus niet de eigen leiding!

Verwacht wordt dat iedereen voor 20:00 uur aanwezig is op het terrein, zodat de subkampen opgebouwd kunnen gaan worden.

Leiding die zich niet heeft opgegeven voor subkampleiding, zal hun tenten kunnen opbouwen op het algemene leidingterrein (waar dit is kun je navragen bij de CP).

BELANGRIJK: op vrijdagavond wordt er GEEN maaltijd meer genuttigd. ALLE kinderen en leiding dienen dus vooraf gegeten te hebben voordat zij zich melden op het RSW-terrein!!!