TRAIL?

Wat is nou eigenlijk de trail. Nou, in regio Delfland, is de trail een nachthike. Een hike in thema, die ‘s-avonds en tijdens (afhankelijk van hoe goed je hem loopt) een deel van de nacht gelopen wordt. Geen angst, we laten je niet oneindig in het rond zwerven, maar… we streven er wel naar dat iedereen de op eigen kracht kan uitlopen. De trail wordt georganiseerd door het DOE-Team in combinatie met jullie eigen leiding. Met elkaar zorgen zij ervoor dat e.e.a. veilig verloopt en je zult hen dan onderweg ook regelmatig tegenkomen. We durven rustig te stellen dat jullie erg goed in de gaten gehouden worden.

De trail is natuurlijk niet zomaar een hike, maar een wedstrijd voor patrouilles, rondes, groepen en bakken uit onze regio. De bedoeling is dus dat je zo hoog mogelijk eindigt, en zoveel mogelijk plezier hebt!! Lees op deze pagina nog even de 10 gouden tips door. Als je die goed opvolgt, moet dat ook voor jou mogelijk zijn!!

Wanneer…

De trail wordt gehouden in de avond en nacht van zaterdag 16 november op zondag 17 november 2024 We verzamelen niet centraal, maar er zal een startlijst worden gemaakt, waarop de starttijden per groepje worden vermeld.

Uiterlijk een half uur voor je gaat vertrekken zorg je dat je aanwezig bent, maar niet eerder dan een uur voordat je moet vertrekken. Dit om chaos en lang wachten bij de startpost te beperken.