Van 19 tot 21 april  2024 organiseert het DOE-Team wederom de Regionale Scouting Wedstrijden, afgekort RSW voor Scoutinggroepen in Regio Delfland. Op deze website vind je alle info die je nodig hebt om er een hele gezellige RSW van te maken.

Tijdens de RSW kunnen alle ouders en anderen geïnteresseerden jullie belevingen live volgen via deze website en Facebook en indien we daartoe de mogelijkheid hebben zullen we zoveel mogelijk foto’s direct plaatsen. Verder kunnen ouders precies te volgen waar de scouts mee bezig zijn door te kijken bij het programma.

De Scoutingwedstrijden vormen de grootste, jaarlijks terugkerende activiteit voor Scouts.
Na de voorrondes in de regio’s mogen de drie beste ploegen de eer van hun regio hoog houden bij de Landelijke Scoutingwedstrijden (LSW) die in het Pinksterweekend worden gehouden. Tijdens de LSW strijden de 100 beste ploegen Scouts om de titel “Beste ploeg van Nederland”. De echte hoofdprijs voor het winnen van de regiowedstrijden is de deelname aan de LSW.

Ontspannen, gezellig en vooral enthousiast leveren deze scouts een flinke strijd tijdens de RSW. Door de variatie in de RSW komen tijdens deze wedstrijden veel Scoutingaspecten aan de orde zoals: creativiteit, natuur, kamperen, koken, een hike, Scoutingtechnieken en niet te vergeten sport en spel.

hoeveel dagen nog tot de RSW 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)